Els aliments transmeten, prevenen o curen la COVID19?
20/01/2022
La investigadora Dolores del Castillo, del CSIC, i l'equip del projecte FGCCLC-2021-0004, entre els quals es compta la Dra. Amaia Iriondo, guanyadora del “V Premi Càtedra AgroBank a la millor Tesi Doctoral” (2021), estrenen els vídeos divulgatius de la sèrie “Els aliments transmeten, prevenen o curen la COVID19?”, que es poden visualitzar en:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL561J_nXe1-wX3LSHXFPoyX9-fAwI-jom
L'equip creador dels vídeos agraeix a la Fundació General CSIC i a la PTI Salut Global del CSIC el seu suport per a l'elaboració d'aquests vídeos.
Arxiu
2024
setembre
abril
març
2023
novembre
setembre
juliol
abril
2022
desembre
novembre
juliol
maig
abril
març
2021
desembre
novembre
octubre
setembre
juliol
juny
maig
març
2020
desembre
novembre
octubre
setembre
juliol
juny
abril
març
febrer
2019
novembre
octubre
setembre
juliol
maig
abril
febrer
2018
desembre
novembre
octubre
setembre
juliol
juny
maig
abril
març
febrer
gener
2017
desembre
novembre
octubre
setembre
juliol
juny
maig
abril
març
febrer
gener
2016